El Sanatları Kulübünde Haftalık Workshoplarımız

Değerli akademisyenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, komisyonlarımız kurulmuştur. Komisyonlarımızda görev almak isteyenler, lütfen komisyon başkanlarıyla iletişime geçsinler. 2017-2018 Akademik Yılı‘nda kurulan ve etkinliklerine başlayan öğrenci kulüplerimize, bir yenisi daha eklendi. Başkanlığını Mimari Restorasyon Programı Öğr. Gör. Umut Çelik’in yürüttüğü El Sanatları Kulübü’nde; minyatürden desene, hat sanatından kalem işine ve seramiğe kadar pek çok farklı tekniklerde uygulama yapabilecek. Öğr. Gör. Mehmet Dere, Öğr. Gör. Nevin Eryılmaz, Öğr. Gör. Şerafettin Dedeoğlu ve Öğr. Gör. Banu Bekman’da yer alıyor. El sanatları ve bezeme ilişkileri üzerine haftalık toplantılar düzenleyen ve kulüp üyesi öğrencilerle beraber aktif çalışmalarına devam eden kulübümüzün keyifli ve öğretici çalışmalarının devamını diliyor, bu eşsiz sanat yolculuğunda kendilerine başarılar diliyoruz.