Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi

Kasım 2017’de Levent Wyndham Grand Hotel’de Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından organize edilen “Geleceğimiz İçin Büyüme” temalı 2.Sermaye Piyasaları Kongresi’ne, Özel Sektörle Koordinasyondan Sorumlu Rektör Danışmanı ve Pazarlama Programı Öğr. Gör. Şule Kılıçarslan, Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğr. Gör. İrem Küçükbaşaran ve Öğr. Gör. Yücel Kamar izleyici olarak katılmış ve çeşitli temaslarda bulunmuşlardır. Kongrede sermaye piyasalarının geldiği nokta ve ekonomiye daha fazla kaynak sağlanabilmesi için neler yapılabileceği tartışılmış ve ulusal ve uluslararası birçok konuşmacı sunum gerçekleştirmiştir. Chicago Üniversitesi’nden dünyaca ünlü isim olan Prof. James Robinson’ un konuşması aydınlatıcı olup, “Ulusların Düşüşü” adlı kitabının tanıtımı da yapılmıştır.