Bilgisayar Programcılığı Programı Sektör Buluşmaları Online Etkinliği

Bahar Dönemi itibariyle başlanacak Sektör Buluşmaları adlı etkinlik serimizin ilkini online olarak 30 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirdik. Sadece Bilgisayar Programcılığı öğrencilerimize açık olan etkinliğimizin ilk konuğu Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan ve 10 yıla yakındır sektörde bilgisayar mühendisi, yazılım geliştirici olarak çalışan Özgün SUBAŞI oldu. Sektörde bir bilgisayar programcısından beklenenleri, iş mülakatlarını, bilimsel yaklaşımın önemini ele aldığımız bu buluşmada uzaktan çalışmanın bilgisayar programcılığı mesleğindeki uygulanabilirliği avantaj ve dezavantajları hakkında kendisinden bilgi aldık. Öğrencilerimiz etkinliği yoğun ilgi ile takip edip, konuğumuza yönelttikleri sorularla sektöre dair fikir edinmiş oldular.