Bilişim Hukuku Konferansları Seri 2 "Siber Olaylara Müdahale ve Adli Bilişim"

Bilişim Hukuku Konferansları Seri 2 "Adli Bilişim ve Siber Olaylara Müdahale" konulu konferans, Bilişim Uzmanı Adli Bilirkişi Hakan Erdoğan tarafından İstinye Üniversitesi Güney Kampüste verilmiştir.
Sayın MYO Onursal Müdürü İlhan Tomanbay'ın da katıldığı konferansa Adalet Programı öğrencileri ağırlıklı olmak üzere Meslek Yüksek Okulu ve tüm İstinye Üniversitesinden katılımcılar yoğun ilgi göstermiştir.
Konferansta: Bilişim Suçları, Yeni Tehditler, Teknik İnceleme, Adli Bilişim Süreci, Adli Bilirkişilik, Kişisel Verilerin Korunması, İnternet Üzerinden işlenen suçlara ilişkin örnek olaylar ve bu olaylarda adli kolluk ve yargı makamları tarafından yapılacak müdahale yöntemleri anlatılmıştır.
Geleceğin ağırlıklı suç zeminini oluşturacağı tahmin edilen bilişim sistemleri ve bu suçlarla mücadele yöntemleri geniş bir perspektiften ele alma ve analiz etme olanağı bulunmuştur. Hakan ERDOĞAN'a teşekkür belgesi MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.M.Fatih ÇINAR tarafından takdim edilmiştir.