Aşçılık

dd
bfgb
a
Eataly İstanbul’un sevilen şefi Claudio Chinali İstinye Üniversitesi Aşçılık Programı’nın davetlisi olarak İstinye Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.
3rd International Tourism and Cultural Heritage Congress
Türkmen Mutfağı'nda velilerimizi ağırladık
Aşçılık Kampındayız
Aşçılık Kampı
Gıda Bilimi Ve Teknolojisi dersi
2009 yılından beri tüm dünyada her yıl 10 Aralık’ta kutlanan ve toprağın bereketini taçlandıran Terra Madre (Toprak Ana) Günü Aşçılık ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin yaptığı hazırlıklarla kutlandı. Slow Food Konviviyum üyesi Erman TOPÇU ve Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyon Başkanı Aytekin TİTİZ’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte her öğrenci farklı yörelerden yerel ürünler getirerek dinleyicilere tanıtmıştır..
Aşçılık ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Program başkanı Dr.Öğr.Üyesi Çağla ÖZER Yalova’da Şaban Temüge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günler’i adlı bir etkinliğe davet edilmiş, söyleşi gerçekleştirmiş ve Aşçılık 1.sınıf öğrencilerinden Cihan BEYLEN, Kübra METİN ve Özüm BOZDOĞAN ile birlikte katılmışlardır.
Dünyanın Ekmeği Festivali
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programımızda Baş Eğitmen şef olan Franck G.Bruwier
Programımızda ‘’Yöresel Mutfaklar’ dersinde eğitmen olan Exe. Şef Yunus Emre AKKOR Lezzet Dergisi’nin Kasım ve Aralık sayısı için Matbah’ta yemeklerini yapmış ve yemeklerin fotoğrafı çekilmiştir.
Tercih tanıtım günlerinde ‘Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık Öğrencileri Hocaları ile Buluşuyor’ adlı etkinlikte aday öğrenciler ile söyleşi gerçekleşmiştir.
İstinye Üniversitesi Haberler
Aşçılık Programımız Gaziantep Günlerinde