Uçak Teknolojisi

Neden İstinye Uçak Teknolojisi Programı?

• Program kontenjanlarımız 5 kişi tam burslu, 45 kişi %50 indirimli olarak belirlenmiştir.
  • Program akademik kadrosu bilimsel üretkenliği ve eğitim becerileri yüksek, alanında uzman ve deneyimli bir kadrodur.
  • Programın eğitim dili Türkçe’dir. Hazırlık eğitimi yoktur. Ancak hazırlık eğitim programının eşdeğeri bir İngilizce eğitim programı ve mesleki/akademik İngilizce dersleri 2 senelik önlisans programına yerleştirilmiş ve zorunlu tutulmuştur. Dolayısıyla öğrencilerimiz İstinye Üniversitesi Uçak Teknolojisi Programı’ndan akademik seviyede İngilizce ile, hazırlık sınıfı okumaksızın, 2 senede mezun olabileceklerdir.
asdasd vnbvnvbn fbdgbdf
asdasdasd dsadasd asdsad
gfhdfg regerg sdfsdf
  • Uçak Teknolojisi Programı Pratik Eğitim Laboratuvarında kullanılacak helikopter ile öğrencilerimizin gerçek şartlarda uygulama yapabilme kabiliyeti kazandırılabilecektir.
  • Program müfredatımız Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Akreditasyon kriterleri olan SHY 147 Tanınan Okul Statüsü genelgesi temel alınarak hazırlanmış olup, uygulama ağırlıklı eğitiminin tüm gerekliliklerini karşılamaktadır.

2018 STAJ HATIRALARI

sdffsd

asdasdsd asdd

asdasd asd asdasddas
  • Program müfredatı kapsamında staj zorunlu tutulmakla birlikte başarılı ve motive öğrencilerimize staj yapma ve deneyim kazanma amacıyla staj yeri bulma konusunda destek verilmektedir. Uçak Teknolojisi Programı bünyesinde kullanılacak olan Pratik Eğitim Laboratuvarları öğrencilerimize uygulamalı eğitim olanağı sunacaktır.
  • İstinye Üniversitesi iyi teorik eğitimi sağlayacak nitelikli akademisyenlerin yanı sıra, uygulamalı eğitim ve araştırmaları destekleyecek yatırımlar yapmaktadır.