Akademik Kadro

Cansu Ağan Öğr. Gör.
Gıda Teknolojisi

Önlisans eğitimini Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Programı'nı 2011 yılında tamamlayan Cansu AĞAN, Lisans eğitimini 2014 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü'nde bölüm ikincisi olarak, Yüksek lisansını ise 2017 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bilimdalı'nda tamamlamıştır. Okuduğu yıllar içinde İstanbul Aksu Vital Doğal Ürünler A.Ş, Malatya Şeker Fabrikası ve Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde stajını tamamlamıştır. 2017 yılı itibariyle İstinye Üniversitesi akademik kadrosunda yer almaktadır.

Araştırma alanları: Temel Mikrobiyoloji, Aflatoksinler, Aflatoksin Tayininde Killerin Analitik Amaçlı Olarak Kullanımı, İnce Tabaka Kromatografisi

Topkapı Kampüsü

Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 60 00
Eposta: info@istinye.edu.tr

Mlpcare Medicalpark Liv Hospital VM Medicalpark