İnşaat Teknolojisi Teknik Gezisi

MYO İnşaat Teknolojisi Programı Kocaeli/Dilovası’nda bulunan KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş. firmasının teknik eğitim merkezine ziyarette bulunmuştur. Eğitim merkezi aynı zamanda kalite kontrol bölümünü de içermektedir. Kalite kontrol müdürü tarafından su yalıtımı ve su yalıtımı yapılmamasının sonuçları anlatılmıştır. Püskürtme sistemiyle uygulanan ve 10 saniye içerisinde donan yeni teknolojik su yalıtım ürünlerini örnek model üzerinde tüm öğrencilere tatbik edilmiştir. Ayrıca, tesisat sorunlarını çözmek için üretilmiş olan Şimşek tozu olarak adlandırdıkları yeni ürünleri suni yaratılmış bir çeşmenin ağzını kapatma örneği sırayla tüm öğrenciler tarafından uygulanmıştır Kullanılan malzemenin özelliği toz şeklinde olup gelen suyla birleşerek hemen sertleşmeye geçmesidir. Katılımcılara 3 günlük (06-07-08/02/2018) eğitimlerine katıldıkları için katılım belgeleri verilmiştir.