Adalet

Program Etkinlikleri

Adalet Program Başkanlığımız eğitim öğretim dönemi içerisinde çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Çağın eriştiği bilimsel bilgiler, teknolojik ilerlemeler, düşünsel görüşler ve sosyal değişimler ile öğrencilerimizin tanışmaları amaçlanır.

Hukuk/Adalet mesleğinin güncel konuları ve gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olarak yetişmeleri istenir.

Bu kapsamda Meslek Yüksek Okuluyla ve Üniversitemiz ile bütünleşik faaliyetlerimize, konusunun uzmanları, alanında başarıya ulaşmış kişiler ve spor-sanat dallarından ünlüler katılmaktadır. Üniversitemizde yapılan etkinliklerin tamamı öğrencilerimize açıktır, isteyen herkes katılabilir.

Mehmet Fatih Çınar

asfasf
title
1

Adalet Programı Öğrencilerimizin, 2019 yılı Mezuniyet Töreni, Haliç Kongre Merkezinde yapıldı.

Mezuniyet törenine Mütevelli Heyet Başkanı Muharrem Usta, İSÜ Rektörü Melih Bulu, MYO Md.Prof.Dr.İlhan Tomanbay , Adalet Program Başkanı Dr. Mehmet Fatih Çınar, akademisyenler ile önemli protokol  üyeleri ve kalabalık bir şekilde öğrencilerin aileleri katıldı. Büyük heyecan ve coşkuyla diploma alma, yemin ve kep atma törenleri gerçekleştirdi.

Adalet programı öğrencilerimiz  iki yıl boyunca kar, kış, mesafe demeden, zorlu sınav maratonlarından geçerek, hukuk tahsil etmek, evrensel bilimsel gelişmeleri ve araştırma yöntemlerini öğrenmek için harcadıkları emeklerinin göstergesi olan cübbelerini giydiler... Başarılarının nişanesi olan Diplomaları Dr. Öğr.Üyesi Mehmet Fatih Çınar tarafından kendilerine verildi...

İSÜ Mezuniyet yemini edilirken başta öğrencilerimizin kıymetli aileleri olmak üzere herkesin çok duygulandığı gözlendi.

Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan, ailelerinin ve ülkemizin umudu olan geçlerimiz, mezun olduklarının simgesi olan Kep Atma Törenini yaptılar. Hepsinin gözlerinde heyecan, azim ve kararlılık okunuyordu.

Tüm mezunlarımıza, gelecek günlerin, gönüllerinden geçen her türlü güzelliği getirmesini diliyoruz.

Mezuniyeti bir ayrılık olarak görmüyor, hukuk/adalet ve bilim yolunda yine birlikte yürüyeceğimiz,

yeni bir başlangıç olarak görüyoruz.

Hayatları boyunca, ADALETİN bilge ışığı yollarını aydınlatsın.
                                                                                             Dr. Mehmet Fatih Çınar
                                                                                           Adalet Program Başkanı