Cansu AĞAN, who completed her associate degree in Adıyaman University, Vocational School Food Technology Program in 2011, her BSc degree Food Engineering from Yüzüncü Yıl University in 2014 and her MSc degree in Food Engineering and Food Science from Yüzüncü Yıl University in 2017. She is currently doing his doctorate at Istanbul Gelişim University, Department of Gastronomy. She worked at Istanbul Aksu Vital Doğal Ürünler A.Ş, Malatya Sugar Factory, and Malatya Apricot Research Institute. She has articles and proceedings related to the subject. Since 2017, she has in the academic staff of Istinye University.
Research Areas: Drinks and Mixology, Thin Layer Chromatography, Food Microbiology, Food History and Geography, Food Science and Technology, Gastronomy
Main Areas: Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
2023 - İngilizce, Bilimsel Kitap ISBN: 978-625-6450-81-3
AĞAN CANSU
2023 - Uluslararası Hakemli
European Journal of Science and Technology, GÖKTAŞ HAMZA, Turali Demet, AĞAN CANSU, SAĞDIÇ OSMAN
2022 - Uluslararası Hakemli
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, AĞAN CANSU, DOĞAN MURAT
2021 - Uluslararası Hakemli
Journal of Culinary Science and Technology, ÖZER ÇAĞLA,AĞAN CANSU
2021 - Ulusal Hakemli
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, ÖZER ÇAĞLA, ALBAYRAK ASLI, AĞAN CANSU
2020 - Uluslararası Hakemli
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, AĞAN CANSU,ÖZER ÇAĞLA
2020 - Uluslararası Hakemli
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, GÜRPINAR SAADET,AĞAN CANSU,ÖZER ÇAĞLA
2019 - Uluslararası Hakemli
Eurasian Education Literature Journal, AĞAN CANSU, TEPE BEGÜM, ÖZER ÇAĞLA, EKİNCİ RACİ
2019 - Uluslararası Hakemli
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, ÖZER ÇAĞLA,AĞAN CANSU
2019 - Uluslararası Hakemli
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, ÖZER ÇAĞLA,AĞAN CANSU
Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları ,
2019 - Uluslararası ISSN 978-605-69839-7-9
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ,
2022 - Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2022 - Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2020 - Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ,
2019 - Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2018 - Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm ,
2018 - Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm ,
Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm ,
Uluslararası
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2018 - Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2018 - Uluslararası
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ,
2014 - Diğer
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. (TAM BURSLU)/ - Diğer