2019 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası Başarı Belgesi Dağıtım Töreni

Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencileri için hızlı ve hatasız klavye kullanımı son derece önem arz etmektedir. İSÜ Adalet Programı öğrencileri hızlı ve hatasız klavye kullanımı konusunda kendilerini geliştirmeye devam etmektedirler. Bazı öğrencilerimiz Türkiye çapında derece yapacak seviyelere ulaşmıştır. 0-19 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılan yarışmaya İSÜ Adalet Programından: Göksu Uzunkaya, Özgür Özmen, Veysel Alper, Ensar Kaçar, Hızır Avcılar, Sedef Öztürk, Faruk Aktaş, Eda Karakoç, Cansu Erdek, Alihan Ekici, Yasin Şentürk, Okan Gökdağ ve Dersin Öğretim Elemanı Sevil KESKİN katılmıştır. Sevil Keskin Türkiye çapında ön sıralarda derece yaparken, öğrencilerimiz de Üniversitemizi onurlandıracak dereceler ile şampiyonayı tamamlamışlardır. Başarılı olanlara başarı belgeleri MYO Md. Sayın Prof.Dr. İlhan TOMANBAY ve Adalet Program Bşk. Dr.M.Fatih Çınar ile Adalet Programı Öğr. Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN tarafından takdim edilmiştir. Başarılarıyla bizleri mutlu eden öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.