2022 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası Belge Töreni

2022 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası 17 Ocak – 18 Şubat 2022 tarihleri arasında online olarak düzenlendi.

Şampiyonada İstinye Üniversitesini temsil eden Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencilerine katılım ve başarı belgeleri, 06.04.2022 günü düzenlenen törenle Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Çınar tarafından verildi.

F Klavyenin ve yarışmalarının önemine işaret eden Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Çınar öğrencilerimizi tebrik etti ve önümüzdeki aylarda düzenlenecek yeni yarışmalarda başarılar diledi.
İlk kez okulumuzda tanıştıkları F Klavye ile, dünya şampiyonlarının da yer aldığı büyük bir organizasyonda yarışan öğrencilerimizi gösterdikleri cesaret ve başarılarından dolayı kutluyoruz.