BUGAD 1. Ulusal Kestaneli Lezzetler Yemek Yarışmasına katılan MYO aşçılık programı öğrencilerimiz 3 altın madalyayla geri döndü.
Bursa Gastronomi Derneği tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen yarışmada, öğrencilerimizden Kübra METİN Aşçılar Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde ‘’Kestane Krokanlı Şekerpare-Mereng Eşliğinde’’ tabağıyla, Göktuğ KARAOĞLU Su Ürünleri ve Deniz Mutfağı Ana Yemek kategorisinde ''Deniz Börülcesi ve Mango Soslu Somon- Ahtapot Eşliğinde'' tabağıyla, Cihan BEYLEN ise Üniversite Taze Makarna kategorisinde ''Karides ve Kestane Dolgulu Artizan Mantı'' tabağıyla altın madalyaya uzandı. Öğrencilerimiz disiplinleri, hazırlıkları, temizlikleri, düzenleri ve saygılarıyla da yarışma jürisinden büyük övgüler aldı. Yarışmaya farklı lise ve üniversitelerden katılan öğrenciler de İSÜ Şefleriyle tanışmak için kuyruk oluşturdular.