Adalet Kariyeri Yolunda

Afyonkarahisar Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet alanı öğrencilerine yönelik gerçekleştidiğimiz " Liseden Üniversiteye" etkinliklerimizin ikincisini Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Şube Müdürü Sayın Celal AŞKIN ile gerçekleştirdik.
Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Sayın AŞKIN, meslek hayatına zabıt katipliği ile başlamış, müteakiben girdiği sınav sonucu İcra Müdürlüğüne yükselmiştir. Görevlerinde gösterdiği başarı neticesinde Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Şube Müdürlüğü görevine getirilen Sayın Aşkın halen bu görevi yürütmektedir. Klavye kullanma yarışmalarında dünya şampiyonlukları bulunan Sayın Celal Aşkın öğrencilere kariyer gelişimi ve klavye kullanımı ile ilgili soru-cevap yöntemi ile çok yararlı bilgiler aktarmıştır. Sayın Celal Aşkın'a etkinlikte sağladığı katkı nedeniyle teşekkür ederiz.