Adalet Lisesinden Yargı Görevlerine Giden Yol

Afyonkarahisar Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet alanı öğrencilerine yönelik gerçekleştireceğimiz Lise'den Üniversiteye etkinliklerimizin açılışını, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Mehmet Fatih ÇINAR ile gerçekleştirdik.
Değerli öğretim üyemiz, Adalet Lisesinden Yargı Görevlerine Giden Yol başlıklı söyleşide, hem Afyonkarahisar Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet alanı öğrencilerine hem de İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet programıdan söyleşiye katılan yüzden fazla öğrenciye, kariyer planlamalarına ışık tutacak kıymetli bilgileri, aktarmış, soru-cevap yöntemi ile de öğrencilerimizin merak ettiği husuları cevaplandırmıştır. Değerli hocamıza, bu etkinlikte sağladığı katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.