Aşçılık 2.sınıflar Gastrokampta

İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencileri İstanbul Şile’de kamp yaptı.

Aşçılık Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağla ÖZER’in de katıldığı kampta, 1 gece çadırda konaklayan ve akşam yemeklerini doğadan topladıkları odunlarla yaktıkları ateşte pişiren öğrenciler, keyifli bir hafta sonu geçirdi. Mezuniyeti yaklaşan öğrencileri ile birlikte eğlenceli ve unutulmayacak bir etkinlik yapmak istediklerini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Çağla ÖZER, ‘’1 gece çadırda konakladık mangal yaptık, dağda odun topladık, bir sürü oyun oynadık, çok yorulduk fakat çok da eğlendik. Bu vesileyle; İlk mezunlarımız için unutamayacağımız bir anı daha eklendi hafızalarımıza. Bu kamp organizasyonunu bir gelenek haline getirebiliriz. Çünkü şimdi 1.sınıflar da bizi ne zaman götüreceksiniz diye soruyor.’’ sözleriyle birlikte yapılan etkinliklerin önemine dikkat çekti.