Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi tarafından 10-13 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi/2nd International Rural Tourism Kongresi’nde; Aşçılık Program Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Çağla ÖZER, “Yerel Mutfakların Kültür Mirasına Dönüştüğü UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi Kentleri Değerlendirmesi” adlı bildiriyi, Öğr.Gör.Cansu AĞAN “Kırsal Bir Üründen Evrensele: Malatya Kayısısı” adlı bildiriyi, Öğr.Gör.İnanç KAPUCUOĞLU “Kırsal Turizmdeki Gastronomi Faaliyetlerinde yerel yiyecek Kullanımının Önemi: Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Algıları Üzerine Bir Ararştırma”adlı bildiriyi sunmuştur.
Meslek Yüksekokulu