Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğrencilerinin Mezuniyet Proje Sunumları Gerçekleşti

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon programı öğrencilerinin Mezuniyet Proje sunumları bölüm başkanı Öğr. Gör. Nevin Eryılmaz, Öğr. Gör. Şerife Seda Bozpolat, Öğr. Gör. Yılmaz Erdoğan ve Öğr. Gör. Ahmet Toklu’nun jüri olarak katılımıyla gerçekleşti. Mezuniyet Projesi sunumlarını yapan öğrenciler arasında Merve Nur Sarıyıldız, Esranur Tevkür, İrem Kenger, Muhammet Haris Özkara, Fatih Kerem Fırıncı, Baran Sabri Şahin, İhsan Yakup Yabaş, Eyüp Emir Keleş, Hüseyin Baş, Ozan Gürlevik, Tahsin İçli jüriden tam not aldılar. Jüriye mezuniyet sunumu gerçekleştiren diğer öğrencilerimiz Hasan Hüseyin Kıdeyş, Ecem Karol, Menekşe İrem Erşahin, Muhittin Eren Kavak, Engin Taha Kılıç, Furkan Zeki Özyurt, Orhan Emir Manici de jürinin beğenisini toplayıp mezuniyet projelerini başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimiz Mezuniyet Projeleri için 2D ve 3D animasyon filmleri, 2D ve 3D dijital oyun platformları, animasyonla birleştirilmiş kısa filmler çalıştılar. Çalıştıkları projeyi seyirci ve jüriye sunmadan önce proje amaçlarından, vermek istedikleri mesajlardan bahsettikleri kısa birer sunum gerçekleştirdiler. Mezuniyet projesinden başarıyla geçip mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar dileriz.