Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğretim Görevlimiz Alparslan Özkardeş’in Jüri Heyetinde Yer Aldığı Yarışmada Öğrencimiz Buket Toker Mansiyon Ödülü Aldı

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğretim Görevlimiz Sn. Alparslan Özkardeş’in jüri üyesi olarak yer aldığı ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından bu sene ‘‘Kültürel Miras ve Sürdürülebilirlik’’ temasıyla üçüncüsü düzenlenen Ulusal Öğrenci Karikatür Yarışması’nın ödül töreni Dünya Çevre Günü olan 5 Haziran 2023 gününde gerçekleşti.
16 farklı üniversiteden toplam 61 eserin değerlendirmeye alındığı yarışmada Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı 2. sınıf öğrencimiz Buket Toker’in ‘‘Günler Geçer Biz Aynı Kalırız’’ isimli çalışması jüri heyeti tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü.
Jüri üyesi Öğr. Gör. Alparslan Özkardeş teşekkür belgesini Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın elinden alırken, mansiyon ödülü alan öğrencimiz Buket Toker ise ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Bestami Özkaya’nın elinden aldı.
Hocamızı emeklerinden ötürü, öğrencimizi ise başarısından ötürü kutlarız.