Çocuk Adalet Sistemi

SHMYO Çocuk Gelişimi ve MYO Adalet Programı iş birliği ile düzenlenen ‘’Çocuk Adalet Sistemi’’ seminerimiz, 22 Aralık 2021 tarihinde Kongre Merkezimizde İstinye Üniversitesi'nden Akademisyenlerin ve Öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğr. Gör. Sevim Acer’in konuşmacıları takdim etmesiyle başlayan seminer İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezinden gelen konukların konuşmaları ile devam etti. İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Aşkın Topuzoğlu, Başkan Yardımcısı Av. Ayşenur Demirkale konuya ilişkin olarak uluslararası ve ulusal mevzuat hakkında bilgi verdiler. Merkez Genel Sekreteri Av. Çağla Gül Bulut ise gerçek olaylardan örnekler vererek yaptığı sunumunda değerli bilgileri dinleyicilerle paylaştı. Seminerin sonunda soru cevap bölümü gerçekleştirildi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yemliha Yıldız, MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M.Fatih Çınar, MYO Müd.Yrdc.Öğr.Gör.Arzu Görücü Ceylan ve Adalet Program Başkanı Öğr. Gör. Vehbi Doğan konuklarımıza teşekkür belgelerini takdim ettiler.