Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlaması

7 Aralık "Dünya Sivil Havacılık Günü" olarak kutlanmaktadır. Bu nedenle, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı olarak konferans ve kutlama etkinliği düzenlenmiştir. Konferansa, TALPA Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Yön. Kur. Bşk. Kpt. Plt. Hüseyin Murat Ersoy, TATCA Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Gen. Bşk. Selim Ergun Lak, UTED Uçak Teknisyenleri Derneği Yön. Kur. Bşk. Necdet Aksaç katılmış ve öğrencilerimize ve bizlere değerli bilgi ve tecrübelerini aktarmışlardır. Ayrıca TATCA Yön. Kur. Üyesi Seda Atlar, Hava Trafik Kontrolörlüğü konusunda sunum yapmıştır. MYO Müdürümüz Mehmet Fatih Çınar, MYO Md. Yrd. Arzu Görücü Ceylan ve MYO Md. Yrd. Ece Giray'ın da aramızda olduğu etkinliğimize havacılık sektöründen katılımcılarımız da ilgi göstermişlerdir. Aşçılık programımızın katkıları, sundukları lezzetli ikramları için ayrıca teşekkür ederiz.