‘Düşük Maliyetli Hava Yollarında Maliyet Liderliği Stratejisinin Derin Öğrenme Yöntemiyle Analizi’ Doktora Tezi Teşvik Ödülü Almaya Hak Kazandı

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 2-4 Haziran 2022 tarihlerinde Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin ev sahipliği, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin akademik desteği ile Anatolia Turizm Akademisi tarafından düzenlendi. Kongre kapsamında değerlendirilen tez çalışmaları içerisinde Öğr. Gör. Zehra YARDI’nın ‘Düşük Maliyetli Hava Yollarında Maliyet Liderliği Stratejisinin Derin Öğrenme Yöntemiyle Analizi’ adlı tezi devam eden doktora tezleri kategorisinde en başarılı tez seçilerek Doktora Tezi Teşvik Ödülü almaya hak kazanmıştır.