E-KPSS Kurs Eğitimleri MYO Öğretim Elemanları Tarafından Verilmeye Başlandı

İSÜ Engelli Öğrenci Birimi tarafından tüm ülke genelinde Engelli Öğrenciler için düzenlenmiş olan EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) Kursu organize edilmiştir. Kurs 8 hafta olarak planlanmış olup her yönden engeli bulunan adaylar kursa katılım sağlayabilmektedir. Kurs kapsamında İnsan Hakları ve Demokrasi ile Vatandaşlık Dersleri MYO Hukukçu Öğretim Elemanları tarafından verilmeye başlanmıştır. İlk ders MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi M.Fatih ÇINAR tarafından verilmiş olup diğer dersler Öğr.Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN ve Öğr Gör. Nesrin YILDIZ tarafından verilmiştir. Ayrıca E-KPSS Türkçe dersi ise Bilgisayar Programcılığı Program Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Selim ÖVER tarafından verilmektedir. EKPS Sınavı 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecektir. Adaylara başarılar dileriz.