Erkek Basketbol 2. Lig yarışmalarında üniversitemizin gücüne güç katan Semih Öztepe ve Furkan Çakır.

İstinye Üniversitesinde oluşturulan ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Erkek Basketbol 2. Lig yarışmalarında geçtiğimiz pazartesi (08.04.2019) ve çarşamba (10.04.2019) günü maça çıkarak üniversitemizi gururla temsil eden ve üniversite takımımıza 3 numara, forvet pozisyonunda destek veren Spor Yönetimi Programımızdan Furkan Çakır (7+7; 14 sayı) ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Uçak Teknolojisi ÇAP) öğrencimiz Semih Öztepe’yi (5+9; 14 sayı) yürekten kutluyoruz. Bu iki arkadaşımızın başarısı MYO’nun ve üniversitemizin başarısıdır.

Bütün sporsever öğrenci ve velilerimizi haftaya pazartesi (15.04.19) Medeniyet Üniversitesi karşısında ve takip eden çarşamba günü (17.04.19) İstanbul Üniversitesi karşısında Semih ve Furkan özelinde takımımızı desteklemeye çağırıyoruz. Semih ile Furkan'ın maçları Acıbadem Üniversitesinde (İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Cd. No:32, 34752 Ataşehir/İstanbul) oynanmaktadır.