Meslek Yüksekokulu

Hukuk Bürosu Ziyareti

MYO Adalet Programı öğrencilerinin sektörle iş birliği kapsamında mesleki farkındalıklarını arttırmak amacıyla İstanbul Levent'te faaliyetini sürdüren Beyazıt@Partners Sinerji Hukuk Bürosu, 27.05.2022 tarihinde programımız öğretim elemanları ve öğrencilerince ziyaret edilmiştir. Ziyarete, Adalet Programından 19 öğrenci ile beraber MYO Müdürü Dr.Öğ.Üyesi M.Fatih ÇINAR, MYO Md.Yrdc. Öğr.Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN ve Öğ.Gör.Sevil KESKİN katılmıştır.

Topkapı Kampüsünden Üniversitemizin tahsis ettiği servis ile saat 14:30'da hukuk bürosuna varılmıştır. Hukuk Bürosunda çalışan avukatlar ve adalet meslek elemanlarınca; hukuk bürosunun işleyişi, Adalet Programı mezunlarının hukuk bürosunda yapabilecekleri işler ile ilgili bilgi verilmiş, hukuk bürosunda yapılan faaliyetler uygulamalı olarak anlatılmıştır.

Böylelikle; programımız mezunu öğrencilerimizin, meslek elemanı olarak çalışabilecekleri iş dallarından birisi olan hukuk bürosu katipliği, takip elemanı gibi meslekler ile hedefleri arasında yer alan Avukatlık mesleği hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Bu ziyaretle öğrencilerimizin mesleki farkındalıklarının artırılması ve memnuniyetlerine yönelik planlanan sonuç elde edilmiştir.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ile birlikte öğrencilerimizi samimi duygular ile karşılayan, bilgilerini esirgemeden aktaran Beyazıt@Partners Sinerji Avukatlık Hizmetleri ortakları ve çalışanlarına teşekkür ederiz.