İnşaat Teknolojisi Programı Teknik Gezisi

İnşaat Teknolojisi Programı olarak, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü’ne bağlı AYGM Sabiha Gökçen metro hattı sahasına, Öğr.Gör. Sadri Yazgan tarafından organize edilen, Öğr. Gör Pelin Olgun rehberliğinde bir teknik gezi düzenlenmiştir. İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerine ek olarak İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin de katılım sağladığı gezide, inşaat sahasında yapılanlar, saha içinde bulunan çözümler, seçilen yöntem ve nedenleri anlatılmış, öğrencilere çalışma hayatlarında nelerle karşılaşacakları, nasıl bir çalışma ortamı içerisinde bulunacakları, gördükleri teorik derslerin, pratikle birleşmesiyle pekişmesi sağlanmıştır. Saha gezisine ek olarak proje ofisinde projeye ve projelendirmeye yönelik bilgiler verilmiştir.