İstinyeli Topluma Karşı Sorumludur

Bu sorumluluk bilinciyle üniversitemiz MYO öğrencilerinin kurmuş olduğu kulüplerden biri de Engelsiz Yaşam Kulübü. Kulübün temel amacı özel olan bireylerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer almalarını sağlamak ve toplumun gözünde özel bireyleri anlamaya yönelik farkındalık yaratmaktır.

Bu kapsamda Engelsiz Yaşam Kulübünün organize ettiği ve Bankacılık ve Sigortacılık Programının katkılarıyla düzenlenen “Engelsiz Vakitler” etkinliğinde öğrencilerimiz, Başakşehir İl Özel Eğitim Merkezi’nden gelen kendi yaşıtları özel öğrencilerle bir araya gelerek keyifli saatler geçirdiler. Gitar eşliğinde çalınan şarkıları birlikte söyleyip eğlendiler. Etkinlik sonunda öğrencilere üniversitemiz gezdirildi ve tekrar görüşmek dilekleriyle uğurlandılar.