Meslek Yüksekokulu

İSÜ Airlines Açılış Töreni

İstinye Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Eğitim Laboratuvarı; İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU, MYO Müdürü Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, THY Kalite Güvence Müdürü Sn. Esra KAV ve Onur Havayolları Kabin Hizmetleri Başkanı Sn. Tülay BULUT’un katılımıyla 11 Mart 2019 Pazartesi günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan THY Kalite Güvence Müdürü Esra KAV, açılan Mock-Up ile öğrencilerin eğitimlerinin çok keyifli geçeceğini söyledi. İşe alınma kriterleri hakkında öğrencilere ip uçları veren Esra KAV, ‘’İstanbul 3. Havaalanının tüm etaplarının tamamlanmasıyla dünyanın en büyük havaalanına sahip olacağız. Sizlerde bu gelişen sektörümüzde birer elçi olacaksınız ve umuyorum her birinizle beraber çalışacağız’’ sözleriyle havacılık sektörünün umut vaad ettiğinin altını çizdi.

Henüz Üniversitedeyken en modern donanınımla eğitim almanın çok önemli olduğunu belirten Tülay BULUT, ‘’Sizler gibi nitelikli gençler yetiştikçe havacılıktaki gelişmemizi sürdüreceğiz.’’ dedi. Kendilerinin ilk eğitimlerini uçakta aldığını belirten Tülay BULUT, Mock-Up’ta alınan eğitimin öğrencileri mesleğe hazır şekilde mezun edeceğine dikkat çekti.

İstinye Üniversitesi’nin tüm yatırımlarını ve laboratuvarlarını uzun araştırmalar sonrası en doğru şekilde yaptığının altını çizen Prof. Dr. Melih BULU, Mock-Up’ın açılışında mesleğin duayen isimleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Gelişmekte olan havacılık sektöründe rekabetin çok yüksek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Melih BULU, üniversitede alınan eğitimin mezunları bir adım öne taşıdığını belirtti.