İSÜ MYO Adalet Programı Klavye Yarışmasında Vakıf Üniversiteleri Arasında 1. oldu

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Adalet Programı’ndan Öğr. Gör. Arzu Görücü Ceylan, Öğr.E. Sevil Keskin ve öğrencilerimiz Veysel Alper ile Faruk Aktaş, 2-4 Mayıs.2019 tarihleri arasında Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Adalet Kongresi ve 12. Ulusal Klavye Yarışması’na katılmıştır.
Ulusal Klavye Yarışması’nda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Vakıf Üniversiteleri arasında 1. olmuşlardır. Genel sıralamada ise 10. sırada yer alınmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik ederiz.
Ayrıca Kongre’nin sonunda adalet Meslek Yüksekokulları İstişare Toplantısı yapılmış, Adalet Bakanlığı bürokratlarının ve yargının çeşitli bileşenlerinin katılımıyla sorunlar tartışılarak birinci elden paydaşları ile çözüm önerileri kayıt altına alınarak özellikle Adalet Bakanlığı’na iletilmesi sağlanmıştır.