Meslek Yüksekokulu

İSÜ MYO Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

İSÜ Üniversite ve Akademik Birim Danışma Kurulları Yönergesi’ne göre oluşturulan Meslek Yüksek Okulu Danışma Kurulu 19 Haziran 2021 tarihinde toplanmıştır. Danışma Kurulunu oluşturan
Akademik Birimi Temsilen Yönetici Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih ÇINAR, Akademik Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Dilek BİRCAN USLU, Akademi Dünyası Temsilcisi Öğr. Gör. Ece GİRAY TUFAN ve Dr. Öğr.Gör. Hamza GÖKTAŞ, İş dünyası Temsilcisi Emekli Kabin Eğitmeni Özlem TEZEKEN, İş Dünyası Temsilcisi Emekli Başsavcı Av. Erkan ÇATIKOĞLU, İş Dünyası Temsilcisi Emekli Pilot Tuğgeneral Hüseyin FAZLA, İş Dünyası Temsilcisi Ziba Catering Genel Müdürü YEMEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Rouzben GERGERİ, İş Dünyası Temsilcisi Uçak Teknisyenleri Derneği Başkanı (UTED) Necdet AKSAÇ, Mezun Öğrenci Temsilcisi İstinye Üniversitesi Hukuk Müşaviriliği Asistanı Elif ÇAY, Mezun Öğrenci Temsilcisi Bilgi Üniversitesi Öğrencisi Burçe Arya AYDOĞAR, MYO Md. Yard. Öğr. Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN, Uçak Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Ersan YÜKSEL, Bilgisayar Programcılığı Program Başkanı Öğr. Gör. Arda BULU, Adalet Program Başkanı Öğr. Gör. Vehbi DOĞAN ve Adalet Programı hocamız Öğr. Gör. Sevil KESKİN katılmıştır.
İSÜ MYO Danışma Kurulu üyesi olmasına rağmen mazeretleri sebebiyle toplantıya katılamayan İş Dünyası Temsilcisi ASELSAN İş Geliştirme Yöneticisi Hakan Çaycı ve Mezun Öğrenci Temsilcisi Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Emine ERTUĞ görüş ve önerilerini yazılı olarak göndermişlerdir.
İstinye Üniversitesinin Stratejik Planında gösterildiği şekilde Misyon, Vizyon ve Temel Değerleri ve Stratejik Hedefleri dikkate alınarak topluma ve sektöre nasıl daha fazla katkı sağlanabilir, öğrencilerin eğitimlerinde hangi hususlara daha fazla önem verilmesi gerektiği, Üniversitemizin itibarının ve etkisinin artırılması için neler yapılabilir, konularına Danışma Kurulu Üyelerinin çok değerli görüş ve öneriler alınmıştır.