İSÜ MYO Gıda Teknolojisi ve Aşçılık Programları Öğrencileri ERASMUS Akademik Personel Hareketliliği Kapsamında Yabancı Akademisyenle Buluşuyor

İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ofisi Avrupa üniversiteleri ile güçlü bağlantılar sağlamak suretiyle İSÜ MYO için ERASMUS çalışmaları yürütmeye devam etmektedir. Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri için ERASMUS öğretim elemanı değişim uygulaması kapsamında, Novi Sad Üniversitesinden Dr Nikola Maravić tarafından araştırma ve çalışma alanlarıyla ilgili olarak öğrencilerimize ders verilecektir. Akademisyenin çalışma alanları "gıda teknolojisi, gıda mühendisliği, şeker teknolojisi, gıda endüstrisinde membran prosesleri" olup akademik yılın açılması sonrasında 18-21.10.2021 tarihleri arasında İSÜ MYO öğrencileri ile buluşması planmaktadır.