Kurumsal ve Sosyal Hayatta Siber Güvenlik Konferansı

Bilişim Güvenliği Teknolojisi Program Başkanlığı tarafından okulumuzdaki öğrenci, idari ve akademik çalışanlar için düzenlenen "Kurumsal ve Sosyal Hayatta Siber Güvenlik" konferası Bilişim Güvenliği Programı öğretim görevlileri tarafından İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü Kongre Merkezinde verilmiştir. Pandemiyle birlikte artan bilgisayar kullanımına paralel olarak siber suçlarında artmasıyla birlikte sanal dünyada dikkat edilmesi gereken unsurları da beraberinde getirmiştir.

Konferansta güncel virüsler, oltama yöntemleri hakkında bilgi verilmiş ve bu tür zararlı yazılımlara ve oltalama saldırılarına karşı yapılması gereken uygulamalar aktarılmııştır. Değerli katkılarından dolayı, seminere katılan öğrencilerimize, idari ve akademik kadromuza teşekkür ederiz.