MakeWords Kuluçka Projesi

İSÜ Tech Kuluçka merkezi tarafından MakeWords adlı projelerine destek almayı hak kazanan Bilgisayar Programcılığı öğrencilerimiz, Furkan Kaya, Pelin Gürkut ve Mehmet Faik Üven'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Gelin arkadaşlarımıza kulak verelim;

Sanal gerçeklik teknolojisi son yıllarda müthiş bir şekilde gelişerek hayatımıza girmiş bulunmaktadır. Bu teknolojiyi kısaca anlatmak gerekirse kullanan kişiyi sanal ortamın içine dahil ederek yaşadığı deneyimi arttırmayı amaçlayan bir teknolojidir. Biz ise bu teknolojiyi kullanarak; ülkemizde bulunan yabancı dil öğrenme problemi için bir proje geliştirdik. Projemizin amacı; yabancı dil öğrenimi görsel tekniklerle oyunlaştırıp öğrencinin daha fazla odaklanmasını, ilgisini ve odağını kaybetmeyerek, eğlenerek öğrenmesini amaçlıyoruz.