MARSA tarafından Aşçılık programından 25 öğrenciye pastacılık eğitimi verilmiş ve pasta süsleme yarışması yapılmıştır. Etkinlik kapsamında, Marsa Demonstrasyon Şefi Yaşar SADIKOĞLU tarafından pastacılık çeşitleri ve yağ kullanımı konusunda eğitim verilmiştir. Butik Pastacılık konusunda Türkiye’de isim yapmış olan Şef.Deniz DEBEDİL’in ‘’Şeker Hamuru ile Pasta Süsleme Teknikleri’’ eğitimiyle devam etmiştir.
Yarışmada öğrenciler, Şef.Deniz DEBEDİL’den öğrendikleri pasta süsleme tekniklerini kendi yetenekleriyle birleştirerek pastalarını yaparak süslemişlerdir. Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Melih BULU 25 öğrencinin yaptığı pastaları değerlendirmiş ve jüri tarafından ilk 3’e giren öğrenciler belirlenmiştir. Yarışmada 1.olan öğrencimiz Cihan BEYLEN Ipad, 2.olan öğrencimiz Esra KOÇ GoPro kamera, 3.olan öğrencimiz Ebru ÖZKORUN Bluetooth Hoparlör kazanmıştır. Eğitime katılan öğrencilere eğitim sertifikaları MYO Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Fahri ERRENEL tarafından verilmiştir. Eğitimi gerçekleştiren MARSA ekibe Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Melih Bulu tarafından teşekkür belgeleri ve LÖSEV Güneş Bebekleri hediye olarak vermiştir.