Meslek Yüksekokullarında Adalet Eğitimi

Afyonkarahisar Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet alanı öğrencilerine yönelik gerçekleştidiğimiz Liseden Üniversiteye etkinliklerimizin üçüncüsünü Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Adalet Programı Öğr. Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN ile gerçekleştirdik.

Değerli öğretim elmanımız, Meslek Yüksekokullarında Adalet Eğitimini konu alan söyleşide, hem Afyonkarahisar Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet alanı öğrencilerine hem de İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet programından söyleşiye katılan öğrencilere, İstinye Üniversitesinin olanakları ile hukuk hakkında detaylı bilgi vermiştir. Özellikle müfredat kapsamındaki adalet program dersleri ile ayrıntılı bilgi veren hocamız, soru-cevap yöntemi ile de öğrencilerimizin merak ettiği hususları cevaplandırmıştır. Değerli hocamıza, bu etkinlikte sağladığı katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.