Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Tarafından 2022 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasına Katılan Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Dünya İnternet Klavye Şampiyonası, 28 Şubat - 11 Nisan 2022 tarihleri arasında online olarak yapılmıştır. Şampiyonaya MYO Adalet Programı öğrencileri de katılmış ve başarılar elde etmişlerdir.

Şampiyonaya katılan ve başarılı olan öğrencilerimizin sertifikaları, İstinye Üniversitesi Topkapı kampüsünde yapılan törenle öğrencilerimize verilmiştir. Törene, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih ÇINAR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN, Adalet Programı Başkanı Öğr. Gör. Vehbi DOĞAN ve öğrencilerimizi şampiyonaya hazırlayan Öğr. Gör. Sevil KESKİN ile öğrencilerimiz katılmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.