Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fahri Erenel Uluslararası İstanbul Güvenlik Konferansında

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fahri Erenel 02-03 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Güvenlik Konferansında ,Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkan Yardımcısı olarak ve aynı zamanda İstinye Üniversitesini temsilen konferansın planlanması ve yönetiminde görev almıştır.

Konferansta, “Intelligence :Information / Disinformation” başlıklı bir oturum yönetmiş, “Changing Paradigms in Defence Planning and Management Effects on Defence Industry :Assessment on Turkish Defence Industry” konulu bildiri sunmuş ve konferansın genel değerlendirmesini içeren kapanış konuşmasını yapmıştır.