Meslek Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Toplantısı

Meslek Yüksekokulu danışma kurulu ikinci toplantısı 1 Nisan 2022 tarihinde icra edilmiştir. Toplantı, danışma kurulunu oluşturan Akademik Birimi Temsilen Yönetici Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih ÇINAR, Akademik Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Özlem TEZEKEN, Akademi Dünyası Temsilcisi Md. Yard. Öğr. Gör. Ece GİRAY TUFAN ve Dr. Öğr. Görevlisi Hamza GÖKTAŞ, İş dünyası Temsilcisi Emekli Kabin Amiri Dilek BİRCAN USLU, İş Dünyası Temsilcisi Ziba Catering Genel Müdürü YEMEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Rouzben GERGERİ, Mezun Öğrenci Temsilcisi İstinye Üniversitesi Hukuk Müşaviriliği Asistanı Elif ÇAY, MYO Md. Yard. Öğr. Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN ve Adalet Programı hocamız Öğr. Gör. Sevil KESKİN'in katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda sektör ile işbirlikleri, öğrencilerimizin staj verimliliği, mezunlarımızın nitelikleri ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı hakkında görüş ve düşünceler ele alınmıştır.