Mezunlarımızı da Kapsayan F Klavye Eğitmeni Eğitimi

MYO Adalet Programı mezunlarına iş olanakları sağlamak ve Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği ile işbirliği halinde "F Klavye Eğitmenliği" eğitimi planlanmıştır. Eğitmenlik sertifika programına kayıt olan mezun ve halen öğrenim gören öğrencilerimiz ile Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesine ziyaret yapılmış ve birlikte yapılacak eğitimlerin içeriği ile ilgili dernek yöneticileri ile koordinede bulunulmuştur.

MYO Adalet programı müfredatı kapsamında zorunlu olan klavye derslerine ilave olarak alacakları 100 saatlik F Klavye Kullanımı Eğitiminin ardından mezunlarımız " F Klavye Eğitimeni" sertifikasına sahip olacak ve eğitmen olarak iş bulma imkanına sahip olacaklardır.