Meslek Yüksekokulu

Muhasebe Yazılım Firmalarının Parlayan Yıldızı Micro Yazılım

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğr. Gör. Serdar Aytekin ve Öğr. Gör Özlem Nur BESLER hocaları ve program öğrencilerimiz olarak hali hazırda iş birliği içerisinde olduğumuz MİKRO YAZILIM Levent Genel Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Micro Yazılım; ilgili bölümlere muhasebe, ticari sektör yazılımları, üretim planlama, dış ticaret vb. modülleri gerek merkez ofisinde gerekse İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü çatısı altında eğitimlerini sağlayarak desteklemektedir.
Bu amaçla iş birliği içinde yer aldığımız; Micro Yazılım ile geçen dönem yazılım eğitimlerimizi tamamlanmış bulunmaktadır. Micro Yazılım büyük eğitim salonun da kısa bir bilgilendirme sürecinden sonra , ziyaretimiz esnasında öğrencilerimize ve hocalarımıza Micro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı; Aysu SENEM ÇAVDAR tarafından 1. Dönem Ticari Yazılım Sertifikaları takdim edilmiştir.
Bunun yanında Micro Yazılım merkez ofisinde hocalarımıza ve öğrencilerimize departmanlar gezdirilerek iş içeriği konusunda (Satış dpt., Ürün geliştirme dpt., Eğitim destek ç. merk.dpt. ve Lisanslama dpt.) bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir.