MYO, Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlilerimiz Türkiye Finans Katılım Bankası Kozyatağı Kurumsal Şubesi'ni Ziyaret Etti

İstinye Üniversitesi MYO Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Bengü DURAN ve Öğr. Gör. Yücel KAMAR, Türkiye Finans Katılım Bankası Kozyatağı Kurumsal Şubesi Müdürü Sn. Ahmet Gürhan Korkmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette, İstinye Üniversitesi'nin tanıtımı yapılarak çeşitli işbirliği konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu. MYO, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin kurumsal şube ortamını tanımaları ve işleyişini öğrenmeleri amacıyla Türkiye Finans Kozyatağı Kurumsal Şubesi'ne ziyaret gerçekleştirmeleri hususunda Sn. Korkmaz ile mutabık kalındı.