MYO Mezunlarının DGS Başarısı

Uçak Teknolojisi programından mezun olan öğrencilerimiz girdikleri Dikey Geçiş Sınavının sonucunda lisans bölümlerine yerleştiler. Başarılı öğrencilerimizden Enis Eker Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde, Osman Akyüz İstanbul Üniversitesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümünde, Muhammed Batuhan Hoşgönül Nişantaşı Üniversitesi Uçak Gövde Motor Bakım bölümünde, Alperen Kılıçarslan Kocaeli Üniversitesi Uçak Gövde Motor Bakım bölümünde, Onur Baran Taşdemir Aydın Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde okumaya hak kazandılar. Uçak Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Ersan Yüksel'i ve Öğr. Gör. Oktay Karagöz'ü Güney Kampüs'te ziyaret eden Enis Eker, Osman Akyüz ve Muhammed Batuhan Hoşgönül'ün başarılarının devamını diliyoruz.