MYO Öğrenci Oryantasyon Programı

Üniversite sınavlarında başarı göstererek İSÜ MYO'ya kaydolan öğrencilerimiz için 30 Eylül 2021 tarihinde MYO öğrenci oryantasyon programı düzenlenmiştir. Program kapsamında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Sn. Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Çınar ve Md. Yrdc. Öğr. Gör. Ece Giray Tufan Meslek Yüksekokulumuz hakkında genel bilgilendirme yapmışlardır. Ayrıca MYO İdari Sorumlusu Suna Arlı ve MYO Eğitim Danışmanı Sevil Keskin tarafından idari işleyiş hakkında bilgiler verilmiştir. Soru cevap bölümünü takiben oryantasyon programının ikinci bölümünde öğrencilerimiz program başkanları ve program hocaları ile bir araya gelmişler, kendi programları hakkında detaylı bilgi edinmişlerdir. Tüm öğrencilerimize 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında sağlık ve başarılar dileriz.