MYO Spor Yönetimi Öğrencileri Olimpiyatevini Ziyaret etti

İstinye Üniversitesi MYO Spor Yönetimi öğrencileri 19 Aralık Salı günü gerçekleşen etkinlikte, Olimpiyatevini ziyaret etti ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın AKSOY tarafından gerçekleştirilen “Olimpik Sporların Uluslararası Yönetimi ve TMOK” adlı konferansa katıldı. İstinye Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dilek AMCAOĞLU’nun da katıldığı etkinlikte, spor organizasyonları için planlama, uygulama ve sonrası için dikkat edilmesi gereken hususlar detaylarıyla anlatıldı. Büyük organizasyonların düzenleyici ülkelere sağladığı faydalar ve getirdiği yükümlülüklerin değerlendirilmesiyle devam eden etkinlik, TMOK’un genel yapısı ve faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirmeyle sona erdi.