Öğr. Gör. Burak GÜLER Take-off İstanbul etkinliğinde girişimcilik projesinin sunumunu gerçekleştirmiştir

5-6 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Take-off İstanbul etkinliği gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikte havacılık ve savunma sanayisi sektörünün önde gelen kurum ve yetkilileri yer alarak özellikle yerli ve milli projeler değerlendirilmiştir.
İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı'nda Öğretim Görevlisi Burak GÜLER, bu etkinlikte Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) standında yer alarak hava araçlarındaki parçaları yıldırımdan koruyan yapının Türkiye'de ilk defa yerli ve milli üretimini içeren girişimcilik projesinin sunumunu gerçekleştirmiştir.