Öğr. Gör. Mehmet Dere'nin Sanatsal Başarıları

Grafik Tasarım Programı Öğr. Gör. Mehmet Dere’nin “Sessiz Kelimeler” isimli çalışması, dünyanın önde gelen online sanat galerilerinden biri olan “Saatchi Art” sitesinin sayfasında, Rebacca Wilson’ın küratörlüğünü yaptığı 12/11/2017 tarihli haftalık seçkide yer alan 75 eserden biri olmaya hak kazanmıştır. Dünyanın dört bir yanından sanatçıların, çalışmalarını sergilemek için can attığı sanat galerisinde kendine yer açan Mehmet Dere’yi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “30X30” başlıklı Karma Sergi 15 Kasım 2017 saat 14.00’da Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi kapsamında Grafik Tasarımı Öğr.Gör. Mehmet Dere’nin çalışmaları da yer almıştır.