Meslek Yüksekokulu

Pazarlama Programımız BrandWeek Istanbul 2017’de

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini dünyanın en yaratıcı isimleri, fikirleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen Brand Week İstanbul 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Son yıllarda bir ekonomi ve finans merkezi olarak hızla yükselen İstanbul’u sahip olduğu büyük potansiyelle bir yaratıcılık üssü olarak konumlandıran Brand Week İstanbul, fikirleri ve markalarıyla değişim yaratmak isteyenlere ilham vermeyi amaçlamaktadır.

Kapsadığı konferans, workshop, seminer, sergi, networking aktiviteleri, deneyim alanları, yarışma ve ödül törenleriyle alanındaki en büyük organizasyon olma özelliği taşıyan Brand Week İstanbul’da kendi efsanesini yaratan birey ve markalar 4 farklı günde katılımcılarla buluşmuştur.

İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğr.Gör. Derya Okumuş, Dr. Funda Kara, Öğr.Gör. Şule Kılıçarslan ve Öğr.Gör. Nilüfer Gökdağlı’nın da katıldıkları bu önemli organizasyon Legends temasıyla Kasım 2017’de 5. Kez gerçekleşmiştir.