RAHMİ M. KOÇ MÜZE ZİYARETİ

Eski İstanbul'un merkezinde ve Haliç Kıyısı'nda, yaklaşık 27.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş olan Rahmi M. Koç Müzesi, ülkemizin ilk ve tek sanayi müzesi olmasının yanı sıra, hem eğlendirici hem de eğitici özellikleriyle yaşayan bir sosyal mekan niteliği taşıyor.

Havacılık sektörü de dahil olmak üzere dünya endüstriyel mirasının değerli örneklerini barındıran, dünya ölçeğinde tanınan ve takdir edilen bir kültür kurumu olmuştur. Türkiye'de sanayi, ulaşım, endüstri ve iletişim tarihine adanmış ilk önemli müzedir.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Öğr.Gör. Özden UYGUN YÜKSEL hocamız ve Öğr. Gör. Zehra YARDI ve Öğr. Gör. Özlem TEZEKEN hocalarımız eşliğinde öğrencilerimize adeta bir zaman yolculuğu yaşatıldı.