Şampiyonlar Bir Arada

Nisan Maya Tunçoğlu, Zehra Taşkale, İlyas Pamukçu ve Mehmet Kurt’un davetli olduğu “Şampiyonlar Bir Arada” konulu söyleşimiz, 27 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 19.00‘ da yapıldı.
Söyleşimize;
İntersteno Türk Başkanı Seçkin Köse, İntersteno Başkan Yardımcısı Emrah Kuyumcu ve şampiyonlarımızın öğretmeni Hüseyin Eroğlu da söyleşimize katılarak renk kattı.
Katılımcılarımız, öğrencilerimizin yoğun sorularına maruz kaldılar. Bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan katılımcılarımız, özellikle günlük olarak pratik yapmanın önemini vurguladılar.
Şampiyonlarımız ayrıca; günlük çalışmalarını, hatasız ve süratli yazmalarının püf noktalarını ve odaklanma problemlerinin nasıl aşıldığını öğrencilerimize anlattılar.