"Sermaye Piyasalarında Yatırım ve Kariyer" Etkinliğimiz Kapsamında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Eğitim Departmanı Direktörü Sn. Dr. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR'ü Üniversitemizde Ağırladık.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı'nın düzenlediği "Sermaye Piyasalarında Yatırım ve Kariyer" etkinliğine katılan Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Eğitim Departmanı Direktörü Sn. Dr. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR, sermaye piyasalarının yapısı, işleyişi, sermaye piyasalarında yatırım ve kariyer olanakları konularında öğrencilerimiz ile söyleşi gerçekleştirdi. MYO öğretim görevlilerinin de katıldığı etkinliğin bitiminde MYO Müdürü Sn. Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, Sn. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR'e teşekkür belgesi ve Darüşşafaka Bağış Belgesi takdim etti.